Malá velká bojovnice Dianka

30.04.2013 13:57

HLEDÁME tu nejúžasnější RODINKU pro malou bojovnici DIANKU :)


Je to naše princezna, opravdu "vymodlená" holčička, o kterou jsme se neskutečně báli a nejen proto budeme už navždy sledovat její osud. I proto nabízíme "kompletní chovatelský servis" = pomoc s hlídáním, s výchovou, výcvikem či případnými problémy.


Dianka je klidné povahy, hodně na nás "visí", téměř nás nepustí samotné ani na záchod. Má ale také ráda svůj klid, je od nás zvyklá i na jiné pejsky. Je to ale i malá princezna, takže určitě bude mít radost, když bude mít své páníky jen a jen pro sebe :) Je kouzelná, stáří cca 3 měsíce, černá chlupatá kulička s hnědým pálením, v dospělosti bude střední velikosti. Zatím je to ještě miminko, čistý nepopsaný list a bude jen na Vás, jak si ji vychováte a co všechno ji naučíte. U nás je moc šikovná a evidentně prahne po tom, aby se jí někdo věnoval, vedl a ukazoval nové věci.

 

Pokud se Vám holčička líbí a chcete jí nabídnout domov a lásku, prosím kontaktujte nás na denisa.sauerova@gmail.com. Napište prosím odkud jste, jaké máte zkušenosti s pejsky, do jakých podmínek by maličká měla jít a co od pejska očekáváte a také samozřejmě z jakých členů se Vaše rodinka skládá. Nezapomeňte připojit kontakt :)

 

Moc se na Vás těšíme!

 

Lady a její dočasná rodinka :)